Alfiens opskrift på hue i perlestrik sælges

Hue i perlestrik med matchende pelspompom

Alfien har designet en strikopskrift på en hue i perlestrik med pelspompom. Det skete da Alfien tilfældigvis så prisen på, hvad sådan en kostede fra det italienske luksusbrand Inverni.hue i perlestrik

Størrelser og pris for opskrift

Prisen er DKK 29 for opskriften og den er udviklet til hhv. 54-55 cm, børn fra ca. otte til 12 år eller voksne med små hoveder, samt 56-57 cm, standard størrelse for kvinder.  Huen er strikket i dobbelt perlestrik og med garn fra Marianne Isager, men alt uldgarn kan bruges, så længe du overholder strikkefastheden.

Cirka tidsforbrug til en hue

Hue i perlestrikJeg bruger 10 timer på at strikke en sådan hue, det ved jeg helt præcist, da jeg har strikket de første otte stykker, hvoraf de to til har været til mig selv!

Man kan udskifte pompomerne, da de er monteret med tryklås, det åbner op for flere interessante muligheder, hvad angår farvekombinationer imellem hue og pompom og letter vask betragteligt. Pompoms køber jeg i diverse garnforretninger og bor du i København eller omegen, vil jeg anbefale butikken Samarkand på Østerbro. Her kan du købe de mest lækre pompoms i pels.

Er du interesseret i at købe en opskrift til huen, så send en mail til alfienatvintagealfiendotdk eller skriv i kommentarfeltet herunder, så vender jeg fluks tilbage.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem