Alfiens Shop

Vintage Alfien er en hjemmeside, hvor du blandt andet kan købe vintage og andet godt.

Som noget nyt kan du også købe Alfiens hår elastikker, det er ren Alfiemade og Alfien render selv med dem hver dag, se mere under “Hårelastikker af vintagestof”.

Der sælges kun effekter, som Alfien har brugt eller selv ville gå med, hvis størrelsen ellers havde passet. Alt på hjemmesiden er derfor genstande Alfien enten selv har haft eller gerne ville have haft i sit liv på et tidspunkt.

Desværre er der grænser for, hvor meget man kan opbevare, har Alfien måtte sande. Effekterne trænger til at komme videre til et hjem, hvor de igen kan komme til ære og værdighed. I stedet for som nu at hensmægte i skuffer og skabe eller være direkte forvist til den mørke kælder, hvor Trolden hersker.

Alfien har ikke en speciel stil, men elsker alt hvad der er lækkert og af en god kvalitet, retro eller ej. Alfien interesserer sig for tøj, sko, bijouteri, porcelæn etc. og har evner for netop at finde det, som er ganske særligt.

Alfier er glade og sjove væsener og der er ikke så mange af dem. De har, som du ser, også deres helt eget univers.

 

4 Responses to Alfiens Shop

  1. Lina Aggerholm says:

    Har kigget på dine strikket handsker og vil gerne købe opskrifterne. Hvor mange opskrifter har du? Tænker jeg vil købe dem allesammen.
    Med venlig hilsen Lina Aggerholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *