Halloween – Græskarsuppe en herlig spise

Halloween – Græskarsuppe

Jeg har fået græskarsuppe en del gange her og der, men har altid syntes at det havde en lidt fad smag. Derfor tilsætter jeg et par æbler, så syrligheden balancerer det fade ud.

God2

Græskarsuppe til 3 – 4 personer

1 stk Hokkaido græskar i tern og uden skal

½ fennikel

½ – 1 rød peber

1 porre

2- 3 løg

1 – 2 æbler Belle Boscop

1 gulerod

2 tomater

Kogende vand så det dækker

evt. lidt fløde

Salt og peber

Olivenolie og smør til sautering af løgene

Sådan gør du:

Hak løgene og sauter dem i smør/olie blandingen til de er gyldne.

Skær alle de andre grøntsager samt æblerne op og læg dem i gryden samme med græskar i tern. Æblerne giver den syrlighed, som gør at den lidt fade smag af græskar forsvinder.

Hæld kogende vand over så det lige dækker og lad det koge i ca. 25 minutter.

Blend blandingen og smag til med salt og peber. Har du lyst så tilsæt eventuelt lidt fløde.

Server rygende varm med friskt brød.

Tip:

Hvis du er til hvidløg, så tilsæt 1- 2 fed hvidløgsfed, del hvidløgsfedene i halve og læg også dem i sammen med de andre grøntsager.

Chili eller ingefær er andre forslag som du måske kan syntes om

Generelt er det bare at bruge, hvad man har i køleskabet, jeg har også brugt squash, pastinak og persillerod bare for at nævne nogle.

Gem

Gem

Gem

Gem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *