Alfiens opskrift på hue i perlestrik sælges

Hue i perlestrik med matchende pelspompom

Alfien har designet en strikopskrift på en hue i perlestrik med pelspompom. Det skete da jeg tilfældigvis så prisen på, hvad sådan en kostede fra det italienske luksusbrand Inverni.hue i perlestrik

Størrelser og pris for opskrift

Prisen er DKK 35 for opskriften og den er udviklet til hhv. 54-55 cm, børn fra ca. otte til 12 år eller voksne med små hoveder, samt 56-57 cm, standard størrelse for kvinder. Huen er strikket i dobbelt perlestrik og med garn fra Marianne Isager, men alt uldgarn kan bruges, så længe du overholder strikkefastheden.

Cirka tidsforbrug til en hue – 10 timer

Jeg bruger 10 timer på at strikke en sådan hue, det ved jeg helt præcist. Jeg har strikket de første otte stykker, de er gode som gaver, og de to til har været til mig selv!Hue i perlestrik

Udskiftelige pompoms

Man kan udskifte pompomerne, da de er monteret med tryklås. Dette åbner op for flere interessante muligheder, hvad angår farvekombinationer imellem hue og pompom og letter vask betragteligt. Pompoms køber jeg i diverse garnforretninger og bor du i København eller omegen, vil jeg anbefale butikken Samarkand på Østerbro. Her kan du købe de mest lækre pompoms i pels.

Sådan køber du opskriften

Er du interesseret i at købe en opskrift til huen, så kan du enten send en mail til alfienatvintagealfiendotdk eller skrive i kommentarfeltet herunder, så vender jeg fluks tilbage, betaling er via MobilePay eller bankoverførsel og prisen er DKK 35. Ligeledes kan du købe den på Ravelry.  Er du ikke medlem af Ravelry, men har en Paypal konto kan du købe den her. Årsagen til at prisen er dyrere via Paypal er grundet den afgift, der skal betales for håndteringen af det digitale salg.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem