Turban: Sådan binder Alfien sin turban

Hvad angår hårsætning er jeg ikke til noget, der tager for lang tid. Så jeg bunker bare håret op på hovedet, fæstner det med et par store spænder og tager turbanen på.

Bind turbanen inden

Selve turbanen har jeg bundet og pyntet med en broche, typisk en vintage en af slagsen, på et modisthoved inden jeg tager den på.
Der er en væsentligt forskel på at skulle have hænderne over hovedet for at binde turbanens knude, arrangere sløjfe, hvilket ikke er helt nemt, for slet ikke at tale om risikoen for at få stukket sig i hovedet med brochens nål. Ulig meget nemmere er det at klare alt det indledende i en ordentlig arbejdshøjde på et træhoved.

Jeg har sat min Miriam Haskell broche på. Jeg er ret vild med hendes stil og den halvmåneformede broche, kunne jeg ikke stå for i foråret.

Jeg kan rigtig godt lide turbans, har jeg fundet ud af. Det at man kan variere, hvor sløjfen sidder samt hvilken pynt, der skal på turbanen, tiltaler mig umådeligt.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem