DIY: Pimp din halskæde, sæt et vedhæng på

I det følgende kan du læse om, hvordan to vidt forskellige halskæder ændrer udtryk, når der påsættes et vedhæng/charm, det kaldes pimp din halskæde. Fordelene er for det første at halskæderne bliver mere anvendelige, men også afspejler din personlige stil bedre.

Pimp din halskæde 1

Alfien fik en fantastisk flot halskæde i julegave, Pimp din halskædemen syntes alligevel godt den kunne blive endnu mere lækker. Da det samtidig er udsalgstid, var muligheden for at købe små vedhæng til en billig penge, som fx. korset du se her til højre, tilstede. Det er blevet sat på selve låsen og giver dermed kæden lidt ekstra glimmer. Pimp din halskædeNedenunder til højre er blomsten sat på før låsen, da vedhængets ring var for stor.

Pimp din halskæde 2

Her til højre ses en gammel perlekæde købt i genbrugen for en 20’er, Pimp din halskæde
den er nydelig. Jeg kan rigtig godt lide de her gamle halskæder ægte eller ej, korte eller lange, med og uden flot lås.

Men se så hvad der sker på billedet nedenunder, her er der sat et rustikt sølvkors på, stilen er skiftet fuldstændigt og udtrykket er ikke damet længere. Det har fået kant og passer nu rigtig godt til cowboybukser eller skindtøj.Pimp din halskæde

Costumizing øger anvendeligheden

Alfien kan godt lide ting, som kan costumizes, det være sig smykker, toppe etc. således at der kan tilføjes et personligt touch. Tingene bliver også mere anvendelige, når de kan ændre udtryk. Mere anvendelige betyder at de bliver brugt mere. Sjovt nok har det kun  lidt med pris at gøre og meget med fantasi.

Sådan kan man blive ved, kun din fantasi sætter grænser. Du kan bruge alle slags vedhæng eller charms. Et godt sted at købe billige små vedhæng er hos Butik Pyrit i Niels Hemmingsens gade nr 20, København. Det er super betjening man får her og udvalget er stort, se link underneden.

Andre gode steder at kigge efter halskæder og vedhæng er i en loppeshop, på loppemarkeder, i sine egne eller andres gemmer, hvis man altså har fået lov.

Butik Pyrit

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem