Hattetema i december hos Alfien

Hattetema: Nyeste billeder er uploaded øverst

Tredje søndag i advent:

Brun hat fra 60’erne

Her en brun hat fra 60’erne arvet fra min svigermor sat sammen med en Burberry trenchcoat, min søn syntes jeg ligner en detektiv fra en gammel film på det billede.

Hattetema

Strikket turban

Den strikkede turban pyntet med en vintagebroche er i en helt anden boldgade stilmæssigt end de andre hattebilleder. Billedet viser tydeligt, hvor meget frisure og hovedbeklædning er istand til at ændre et udtryk.
Turbanen er strikket i vintagestil og pyntet med en broche fra Miriam Haskell fra 50’erne. Selve dragten er arvet fra min svigermor og er fra 60’erne, den er fremstillet af den lokale syerske i Vanløse, hvilket var meget almindeligt for den tid.
Udtrykket er romantisk og feminint, hvilket skyldes turbanen, den forlener hele outfittet med en sødme, som ikke er på billedet ovenover. Opskriften på turbanen er gratis og findes her: Turban opskrift

Hattetema

Anden søndag i advent:

Pelshat af ræv

Her er en af mine ynglingshatte i polarræv. Når temperaturen ligger og svinger lige omkring de nul grader, er det den jeg tager på, og sådan har det været, siden jeg fandt pelshatten i den lokale loppeshop for små fem år siden.
Farven blå er jeg særlig glad for og hatten er derfor pyntet med en vintage broche med lyseblå sten. De blå clips øreringe og perlekæderne i carnival sten fuldender outfittet, syntes jeg.
Hattetema

Kanin pelshat:

En hvid pelshat i kanin, som jeg købte for under en måned siden på et loppemarked til 30 kr, og har brugt rigtig meget lige siden. Den er ikke så varm som den hvide pelshat af ræv, jeg har og har derfor passet perfekt til det vejr, vi har haft indtil nu.
Broche og øreringe er fra 60’erne og af Sarah Coventry, en designer jeg er blevet lidt vild med her på det sidste.
Frakken er arvet fra min svigermor og er fra 1971, og jeg havde den på for første gang til julefrokost i år. Indtil da havde den bare hængt i skabet og ventet på, at det blev dens tur. Den frakke kommer jeg til at gå meget mere med, kan jeg mærke.

Hattetema

Første søndag i advent:

Brun minkkasket:

Mink kasketter er ikke helt nemme at få fat i, men her er en i brun mink. Kasketten er pyntet med en halvmåneformet Miriam Haskell broche, som bare er så fin. Jeg købte kasketten for nogle år siden, da jeg syntes den har en gamin-agtig stil, som jeg godt kan lide. Desværre får jeg ikke brugt den nok, syntes jeg.

Hattetema

Sort minkhat

Her vises en sort minkhat, jeg har haft et lille års tid. Jeg har pyntet den med en vintage broche fra Sarah Coventry. Brochen giver hatten et sofistikeret look og løfter outfittet samt spiller godt sammen med perleøreringene og perlekæden, og giver et klassisk look.

Hattetema

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem