Hatte sælges

Ønsker du at købe, sender du en mail til alfienatvintagealfiendotdk, bemærk at mailadressen er stavet ud. Prisen er uden forsendelse og der er mulighed for at afhente.

Nyeste varer er øverst

Hatte sælges

Sort minkhat

Sort minkhat i str. 56 sælges for DKK 299 pp. Standen er meget fin, dog er der lidt spor efter foundation på svedremmen foran. Jeg får ikke brugt den nok, hvilket er lidt synd, så den må videre i fødekæden.
Hatten vinder umådeligt, vil jeg sige, når den dresses op med en broche. Se første billede

 

Pelshat i blåræv – solgt

Total vidunderlig pelshat i blåræv, som desværre er for lille til mig, den måler 54 cm. Fremstår som fuldstændig ny, hvilket den dog ikke er og kommer fra Pelshuset, København. Pris DKK 500.

hatte sælgeshatte sælgeshatte sælgeshatte sælges

 

2. Pelshat i rødræv

Pelshat i rødræv, målt til str. 55. Pris DKK 299 pp.

Jeg passer den dog fint, sikkert noget med måden den skal sidde på. Rødræv klæder mig desværre ikke, må jeg sande, da jeg har et typisk nordisk udseende. Men til en person med mørkt eller rødt hår, vil det være en helt anden sag.

Hatten er oprindelig fra Pigalle i København, made in Danmark by Levinsky, jeg gætter på at den er fra start 70’erne, da den ligner noget som Karla fra Huset på Christianshavn render med, sammen med sin sorte skindfrakke og lange støvler.

Standen er fin brugt, svedremmen er uden pletter, det går jeg en del op i, da jeg har det lidt svært med andres hårfedt. Foran er den hvælvet, hvilket giver et meget fint kig til ansigtet, se første billede.

hatte sælges hatte sælges hatte sælgesRædræv4  hatte sælges

3. Baret i sælskind med hvid kvast

Sort sælskindsbaret med kvast af kanin, gætter jeg på, kvasten måler ca. 6 cm og str. er 56. Meget fin stand, ser ud som om den aldrig er blevet brugt, selv har jeg heller ikke forsøgt mig. Syntes bare at den var god til at lade gå! Hvornår den er fra og hvem der har fremstillet den vides ikke, da der intet mærke er i. Pris DKK 150.

hatte sælges hatte sælges

 

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

2 Responses to Hatte sælges

  1. Anna says:

    Hej
    Jeg er interesseret i den blågrå pelshat. Hvordan bestiller jeg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *