Blå tallerkner med blomster mønster

Blå tallerkner

Som sagt faldt Alfien over nogle gamle blå tallerkner en dag og mønstret her, havde jeg aldrig set før. Blå tallerknerDe er fra Johnson Bros i England, og stellet hedder Holland. Der var en seks – syv stykker, men Alfien var kun interesseret i en enkelt eller to. Hvilket var var meget heldigt, for der var ikke flere uden skår og resten havde for mange ridser i decoren.

Alfien valgte derfor to som er ens og alligevel ikke helt ens. Årsagerne til dette var flere, for det første kunne jeg ikkeBlå tallerkner beslutte mig for, hvilken en af de to som jeg skulle vælge. Dernæst tænkte jeg, at de skulle også bruges i stylingsøjemed, så hjem drog jeg med dem begge to.

Man kan se på billedet, at den først for er lysere, farven er blødt lidt ud i det hvide, og mønstret står derfor ikke helt så skarpt som på den bagerste. Det finder jeg faktisk ekstra charmerende.  Forskelligheden er interessant, fordi mine blå tallerkner er placeret i tallerkenrækken og spiller op imod hinanden. Den glæder jeg mig over hver eneste dag.

En tallerkenrække er endvidere god at præsentere ting i, og når Blå tallerknerynglingsfarven er blå, passer det fint til blåt strik.

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem