Samarbejde med ligesindede væsener

Alfien er altid på udkig efter nye muligheder. Jeg har nemt ved at få ideer, elsker at planlægge og så se om ideerne kan føres ud i livet. Endvidere kan jeg lide at sætte mig ind i, hvordan ting virker. Det sidste års tid har mit fokus været på de sociale medier, som jeg er ved at afkode, hvordan hænger sammen. Havde jeg været ung i dag, havde jeg taget en universitetsgrad inden for det felt i stedet for det naturvidenskabelige område, er jeg sikker på.

Det vigtigste er at tage det første skridt

Jeg er vant til starte udviklingsprojekter op professionelt og uanset hvad man kaster sig ud i af ideer, er det vigtigste altid at komme i gang og tage de første spæde skridt. I starten og den kan være laaaang er det oftest bare små skridt, så får tingene typisk momentum eller også går de mere eller mindre helt i stå er min erfaring. Går projektet i stå er man blevet en eller flere erfaringer rigere, som man belejligt kan overføre på sit næste projekt. Får de momentum, ja, så har man jo fået succes i større eller mindre grad. Succes er altid rart, også de små af slagsen, og de fortjener ligeledes at blive fejret, og måske mere end de store.

Interesseområder som efterspørges

Blogindlæg – gæstebloggere

Som du kan se på hjemmesiden, har jeg et forholdsvist stort interessefelt, og i øjeblikket er det især blogfunktionen, jeg er interesseret i at udbygge.

Har du derfor en passion for kreativitet, vintagestil, spiritualitet eller lignende og har du mod på og lyst til at skrive et blogindlæg, hører jeg gerne fra dig. Ligeledes er jeg også interesseret i at skrive et indlæg på en blog inden for min interessesfære. Blogindlæg er pro bono arbejde, som giver begge parter mulighed for en større eksponering. Derfra ved man aldrig hvad der sker.

Oplæg og workshops

Er noget som jeg ligeledes går og pusler med. Med mere end 20 års erfaring indenfor formidling, på både dansk og engelsk, er det et metier jeg kan. Jeg tænker, at der nok snart kommer til at ske noget mere konkret på den front. Jeg koncentrerer mig om at være åben overfor input fra her og hisset og så se hvad der sker.

Ligesindede væsener

Jeg arbejder con amore og har tillid til, at dem jeg samarbejder med kan overholde aftaler, ikke snyder eller lyver eller har andre i Alfiens øjne knap så charmerende træk. Er du således et ligesindet væsen, er du yderst velkommen til kontakte mig.

Sådan kontakter du Alfien, hvis du interesseret i et samarbejde

Du kan enten skrive i kommentarfeltet eller på mailadressen alfiensnabelavintagealfienpunktumdk. Bemærk at adressen er stavet ud så spam undgås.