Hvordan skal energien løbe i kroppen?

Hvordan skal energien løbe i kroppen? Det lærte jeg om til yoga for mere end 25 år siden. At forstå energiforløbet er ikke svært, men at implementere det kræver øvelse.

Næste skridt hvor man også fysisk kan mærke det i kroppen, kræver endnu mere øvelse og er kommet langt senere. Man skal kunne mærke sig selv, og stress er en af de ting, som blokerer allermest for kropsintuitionen er min erfaring.

Måske har du i lang tid haft en forkert holdning, hvor du falder sammen i kroppen, hovedet stikker frem som en skildpadde osv. Så ved du måske heller ikke længere, hvordan det skal føles, når energien bevæger sig rigtig. Det føles forkert i kroppen til en start, når holdningen korrigeres, fordi det er så uvant.

Sådan skal energien løbe i kroppen

Opad forsiden til skulderne, Energien løbe i kroppenher krydser energien over, og løber opad dit baghoved, nedad dit ansigt og hals, krydser igen over, og løber ned af din ryg. Løber energien sådan i din krop, så er din kropsholdning rigtig og med tiden kan du rette op på mange unoder såsom tanteknuder, hængemave og meget andet. Se på små børn, deres energiforløb i kroppen er perfekt, ellers ville de ikke være i stand til at lære at stå og gå.

Walk like the queen you are, og prøv at føle energien. Giv ikke op, fordi du måske ikke kan med det samme, som sagt kræver det øvelse. Start i det små, du kan øve dig, når du går tur, så bliver det en form for meditation/mindfulness. Prøv om du kan holde koncentrationen 50 m på din holdning, når du går. Er det for svært, så prøv med 10 meter eller mindre. Det vigtigste er at komme i gang og blive ved, så kan du øge distancen lidt efter lidt.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem