Nyt hos Alfien i sen august: Magneter til køleskab

Alfien har kastet sig over magnetproduktion og har foreløbig fået produceret to motiver af magneter til køleskab eller hvor du vil sætte dem op, begge i kategorien håndarbejde. Magneterne sælges på Alfiens hjemmeside. Vejledende udsalgspris er DKK 39.

Magneter til køleskab

Magnet med strikkede bøjler: “Hangers in August”

De udslagsgivende faktorer var den totale mangel på magneter i den kategori samt, det syntes Alfien i hvert fald selv, det meget vellykkede foto til opskriften: Strikkede bøjlebetræk med hæklet blomst. Smart syntes Alfien også det er, at strikkeopskrift og magnet passer sammen. Magneten til højre hedder “Hangers in August” og har målene 44 x 68 mm

Alfien er en samler af Guds Nåde og har faktisk længe gået og kigget efter sådanne magneter. Alle de andre magneter på køleskabet er enten museumsmagneter eller fra feriesteder. Den her er anderledes, den lyser op og viser hver dag, at Alfien har strikket en maaaaaaasse betræk.

Magneter til køleskab

Magnet med motivet “Yarn in a jar”

Da Alfien endvidere på sin årlige ferie i det danske land, faldt over nogle garndukker i en genbrugsbutik i Marstal, Ærø, kom det næste motiv af sig selv. Denne magnet hedder “Yarn in a jar” og er rund med en diameter på 56 mm.

Til dig selv eller som en ideel værtindegave enten alene eller sammen med opskriften til en strikkeglad eller til magnetsamleren.

Magneterne leveres i cellofanposer og kan købes her på hjemmesiden til DKK 39 inclusive fragt.

Salg af magneter til køleskab

Hvis du er interesseret i at købe en magnet og/eller opskrift, så skriv i kommentarfeltet eller send en mail til alfienatvintagealfienpunktumdk, bemærk at mailadressen er skrevet ud, så spam undgås. Husk at angive hvilket motiv du ønsker. Så vender Alfien fluks tilbage.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

About Alfien

Alfien, alter ego samt nickname hjemme som i cyberspace, står bag bloggen Vintagealfien. Her blogger jeg omkring alt det, jeg er passioneret omkring. Emner er især strik, vintagestil, DIY samt helse.
This entry was posted in Nyheder hos Alfien, Strik and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *