DIY: Strikkeopskrift på turban i vintagestil til børn

Turban i vintagestil til børn

Alfien har udarbejdet en strikkeopskrift på en turban i vintagestil til børn. Opskriften er til størrelserne 6 mdr til 9 år, og er i samme mønster som den til de voksne. strikkeopskrift på en turban i vintagestil til børn.

 

Alderdommens flødeskum

Alfien er jo ikke blevet Momsemomse endnu, så det var nødvendigt med forsyninger udefra så at sige. Der blev derfor fundet en dejlig unge i omgangskredsen at iklæde kreationen. Når man ser sådan et lille barn folde sig ud og får lov at holde hende, så sander man, hvorfor børnebørn bliver benævnt som alderdommens flødeskum. Hun var bare objektiv lækker.

Link til opskrift voksenturban:Turban til voksne i vintagestil

Link til opskrift barneturban:Turban til børn i vintagestil

Fotoshoot med en baby

I øvrigt er det ikke helt nemt at holde fotoshoot med en 10 måneder gammel baby. Men husfotografen gjorde sit bedste og det lille væsen nød at have fire voksne menneskers udelte opmærksomhed, som det kan ses på billedet herunder.

strikkeopskrift på en turban i vintagestil til børn.

About Alfien

Alfien, alter ego samt nickname hjemme som i cyberspace, står bag bloggen Vintagealfien. Her blogger jeg omkring alt det, jeg er passioneret omkring. Emner er især strik, vintagestil, DIY samt helse.
This entry was posted in Strik, Turban and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *