November Alfien har nu en lukket gruppe på Facebook

Så blev det november og hvor tiden bliver af, ved Alfien ikke. FacebookMen der har også været travlhed i Alfieboet siden sidst. Hvorfor der blandt andet har været så travlt, kan du læse om i det følgende.

Absolute neccesities by Vintagealfien

Alfien har fået sin egen lukkede gruppe på Facebook: Absolute neccesities by Vintagealfien. Så der har været foto-shoot i den store stil, og husfotografen har svunget sig op til nye højder.

I gruppen sælges der blandt andet Burberry hårpynt og som noget nyt også øreringe, opskrifter på strikkede vanter i vintage stil samt andre vintage effekter, såsom tøj, sko og accessories. FacebookHar du lyst til at være med i gruppen, klikker du på linket til Facebook nedenunder og ansøger.

Absolute necessities- FB

Øreringe i vintage Burberry stof:Facebook

Der er nu også mulighed for at erhverve øreringe i vintage Burberry stof. Størrelserne er hhv. 19 mm eller 23 mm, pris DKK 219 – 249. Disse findes dog kun i den lukkede gruppe.

Nedenunder kan du se en lille video, der viser hvad der er til salg og ligeledes hvordan det ser ud live.

Fingerhandskerne på vintage messe i Absalons kirke på Vesterbro

Skal du med til vintage messe i Absalon Kirke lørdag d. 4. november på Vesterbro?Facebook
Disse her strikkede fingerhandsker i vintage stil skal, sammen med nogle søskende i andre designs og farver.
De har nemlig fået lov til at blive dekoreret med vintage smykker i Dazzerling Darlings stand. Så de glæder sig og det samme gør Alfien, som aldrig har været på en vintage messe før. Det kan gå hen og blive en dyr dag….

Mønstret på de hvide handsker hedder i øvrigt Berthine. Kunne du tænke dig at strikke et par fingerhandsker til dig selv eller en anden i vintage stil? Alfien har pt. otte forskellige mønstre at vælge imellem.

Mønstre i vintagestil 1 

Mønstre i vintagestil 2

Alfien har haft travlt med fotosessions

Der har som sagt været travlt med fotosessions i Alfieboet, udover en masse billeder blev der også optaget en time lapse inspireret af børnespillet Memory, som de fleste nok kender. Men i stedet for at finde to ens billeder, var det selvfølgelig matching af mønster og farver som det ses på videoen herunder.

Hvorfor har vintagemønstre så god en pasform?

Kigger du i gamle opskrifter handsker, undertøj osv, Facebookses at den mest brugte strikketeknik involverede rib af en eller anden art. Du kan læse mere om, hvorfor det er smart her:

Strikketeknik og vintagemønstre

Overgangsalder velsignelse eller forbandelse?

Endvidere er der fokus på overgangsalder, især overvægt og hedeture er noget mange kvinder døjer med i forbindelse med overgangsalderen. Alfien har sit take på den nye livsfase. Der er tips og tricks og måske er der noget, du ikke havde hørt om før?

Alfiens tips: Overgangsalder

Bedste loppefund siden sidst:

Bedste loppefund siden sidst var en hel samling af vintagehalskæder, som lige tilfældigvis var til salg på et vejloppemarked i Alfiens distrikt. Selvfølgelig kom de med hjem allesammen. Er du til vintagesmykker så se mere om hvor Alfien køber sine.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

About Alfien

Alfien, alter ego samt nickname hjemme som i cyberspace, står bag bloggen Vintagealfien. Her blogger jeg omkring alt det, jeg er passioneret omkring. Emner er især strik, vintagestil, DIY samt helse.
This entry was posted in Fingerhandsker, Helse, Strik and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *