Vintage Burberry: Det skal du kigge efter inden du køber

Tre ting du især skal kigge efter ved køb af vintage Burberry:

Vintage Burberry

Selve labellen med Burberry

Label med navnet Burberry. Der skal være, hvad der kaldes rattails på R’erne. Ses ved det lille opsving der er og angivet Made in England.

Den hvide label i sidesømmen

Jeg er hovedsageligt på nederdele, og tjekker derfor om der i en af sidesømmene er isyet en hvid label, som angiver størrelse og længde. Den viste label er fra en 80er kilt, jeg netop har købt, den er str.12 og long. Jeg havde længe gået og smægtet efter sådan en kilt, og i Nova check helst.

Vintage Burberry

 Den blå label

Endelig er der den blå label, som angiver hvilket materiale beklædningsgenstanden er fremstillet af. Vintage Burberry effekter angiver kun materialet på få sprog og kinesisk er ikke en af dem.Vintage Burberry

Stoffets kvalitet

Endelig skal stoffet have en ordentlig kvalitet, jeg har efterhånden en del Vintage Burberry nederdele, og tykkelsen af klædet varierer. Nogle er finere vævet end andre, man kan tydeligt både se og mærke det.
Jeg ofrer endvidere altid en rens på de ting, jeg køber brugt. På det renseri jeg benytter, får nederdelene altid en afsluttende beskyttende lanolin behandling og så er de klar til næste trin.

Korte nederdele, tak

Da jeg ikke er til lange nederdele, får jeg dem klippet af og lagt op. Nederdele som går under knæet giver et tungt og gammelt udtryk, finder jeg, når man som jeg ikke bruger fodtøj, der har en hælhøjde over et par centimeter. Desuden er jeg høj i forvejen og har ikke brug for at komme op over de 180 cm.Vintage Burberry

Det koster typisk omkring DKK 250 -300 at få kortet en nederdel af med læg og for, hvilket jeg med glæde betaler. Jeg har aldrig fået lært, hvordan man rigtig syr
Vintage Burberry er stadig dyrt selv om det har en 40- 50 år på bagen, så det er at se som en investering. Vil du ser mere af det tøj, jeg render med er det her:Personlig vintagestil

Matchende accessories i vintage Burberry

Som du kan se i videoen nedenunder fremstiller og sælger jeg også accessories i vintage Burberry. Matchende accessories tiltaler mig og indtil videre har jeg fremstillet hårelastikker, snapclips og øreringe. Mit næste projekt er knapper til at pynte fingerhandsker med.

Er du interesseret i at se mere om hårelastikker og få ideer til, hvordan du kan sætte håret i fx en 60er inspireret hestehale er det her: Hårelastikker og her for frisurer: Forslag til frisurer

Den sorte og hvide kombination

Der går faktisk ikke en dag, hvor jeg ikke har en hårelastik eller øreringe på, på billedet underneden er vist den sorte og hvide kombination, som er brugbar til næsten alt. Håret har jeg samlet i en tyk  fletning til den ene side og afsluttet med en 38 mm hårelastik for enden.Vintage Burberry

 

About Alfien

Alfien, alter ego samt nickname hjemme som i cyberspace, står bag bloggen Vintagealfien. Her blogger jeg omkring alt det, jeg er passioneret omkring. Emner er især strik, vintagestil, DIY samt helse.
This entry was posted in Håraccesories, Vintagestil and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *