Nyt i februar, hvor det er Valentine’s Day

Så blev det februar, og i denne måned er det Valentine’s Day, Valentine's Daynærmere bestemt den 14. februar. Ikke fordi Alfien går voldsomt op i den dag, men uanset hvad, så kan der ikke være for meget kærlighed i verden.

Alfien har fortsat travlt med at rydde op og ud og færdiggøre projekter. Men lidt er der nået, og i det følgende kan du blandt andet læse om den nye kollektion Love edition, her er det rød upcycled vintage Burberry der er anvendt. Der er nyt på strikkefronten, en babytrøje og en hue med krøllet kant. Hvordan kan du pimpe din halskæde, er der også et bud på. Der er  ligeledes sat nye vintageeffekter til salg og endelig har Alfien startet sin blog op omkring hverdagsspiritualitet.

Love edition ny kollektion – en gaveide til Valentine’s Day?

De nye hårelastikker er i upcycled rød Burberry 100% vintage uld,Valentine's Day og kollektionen hedder  ” Love edition”. På billedet til højre er vist med en 38 mm knap.
Den skulle egentligt have været lanceret op til jul, men der er jo også Valentine’s Day, som vel nok også kan betegnes som en hjerternes fest.

Priserne for de røde hårelastikker er som for “Classic edition” . Se link: Hårelastikker: Love Edition

DIY- babyundertrøje i uld

Der er en DIY opskrift på en babyundertrøje i uld,Valentine's Day Alfien er ikke blevet momsemomse, men kunne ikke stå for opskriften. Den er nem og hurtig at strikke, 0g jeg har isat vintage glasknapper for maksimalt old school look.

Er du interesseret i at købe en af de to viste uldtrøjer, størrelse 3 måneder, er prisen DKK 250 per styk.

Se mere under DIY, se link: Baby uldundertrøje

Pimp din halskæde

Der er også forslag til hvordan man kan pimpe sine smykker,Valentine's Day denne gang er det en halskæde som ændrer udtryk med et vedhæng eller charm. Alfien foreslår at du går på opdagelse i dine gemmer, inden du investerer i nyt, måske har du noget, du kan bruge.

Se mere under DIY: Pimp din halskæde

Strikopskrift på hue med krøllet kant

Alfien har designet en ny strikopskrift, Valentine's Daypå en hue med krøllet kant, igen er det italienske Inverni som har leveret inspirationen. Huen er strikket i meleret garn fra Rowan, det er et blandingsgarn med uld, alpaka og viskose, dejligt at strikke med og rart at have på. Alfien har rendt den med den hele januar.

Pris for opskrift er DKK 29.

Se mere Strikkeopskrift hue.

Hverdagsspiritualitet

Alfen har startet sin blog funktion op, som hovedsageligt beskæftiger sig med hverdagsspiritualitet, en af hovedinteresserne i Alfieboet. Vil du blive klogere på, hvordan energien skal løbe i kroppen og måske øve dig lidt på samme, er der et blogindlæg netop om det her i februar. Se mere under:

Blog intro: Spiritualitet og Hvordan løber energien i kroppen

Nye vintage effekter til salg

Fx. en ruskindsnederdel str. 36/38 fra slut-tresserne vil jeg skyde på, en halskæde fra Trifari etc. Se links. Skindnederdel og Halskæde Trifari

Nyhedsbrev

Er du interesseret i at læse om Alfiens gøren og laden, er der et sign-up for nyhedsbrev i øverste højre hjørne.


 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

About Alfien

Alfien, alter ego samt nickname hjemme som i cyberspace, står bag bloggen Vintagealfien. Her blogger jeg omkring alt det, jeg er passioneret omkring. Emner er især strik, vintagestil, DIY samt helse.
This entry was posted in DIY, Nyheder hos Alfien and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *