Nyt hos Alfien i januar 2017

Godt nytår til alle, ønsker Alfien

Der har været lidt stille på hjemmesiden, grundet juletravlhed i Alfieboet, men nu er et nyt år startet og det glæder Alfien sig til at tage hul på. Alfien har kun et nytårsfortsæt og det er at få ryddet op i Alfieboet, der er så nok også rigeligt med beskæftigelse for 2017! Der er masser af fine ting, som der må tages afsked med. Måske du finder et eller andet du ikke kan leve uden?

Vinderne af spænder har fået besked og det blev Lone fra Brønshøj, Sofie fra Nordvest og Lilian fra Østerbro. Tak for jeres interesse for Alfiens gøren og laden, det er meget værdsat.

Alfien har også fået installeret en facebook like button, findes nederst på hver side, det er mindste-alfien, der har været behjælpelig med det. Har du lyst til at dele, hvad du ser på hjemmesiden eller efterlade en kommentar, bliver Alfien glad.

DIY – Made with love

Nyt på hjemmesiden er: En fane med DIY – Made with love.

DIY - Made with loveHer er det påsyning af pelskant på strikvanter. Pimp dine vanter kunne man også kalde det. Det mønster du ser på den røde vante til højre kaldes i øvrigt for et oldemorsmønster. Dejligt luksuriøst til dig selv eller en super gaveide.

Se mere på: https://vintagealfien.dk/?page_id=911

https://vintagealfien.dk/?page_id=1003

Nye emner til salg indenfor sko/accessories og tøj

Alfien er, som skrevet, i gang med tømme sine gemmer, og det er ingen hemmelighed, at der er ting, som er blevet bange. Men Alfien tror på, at de bliver gladere for at blive brugt, fremfor at hensmægte livet i en mørk kasse. Der vil løbende blive lagt nye emner op, når Alfien har tid til overs.

tinhaegter

brochepels2haelhojdemaerkehectorrussel

Se mere:

Tøj: https://vintagealfien.dk/?page_id=98

Sko og accessories: https://vintagealfien.dk/?page_id=101

Opskrift på peberrods-mayonnaise slaw AKA dressing

Færdig slaw

Se mere: https://vintagealfien.dk/?page_id=988

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

About Alfien

Alfien, alter ego samt nickname hjemme som i cyberspace, står bag bloggen Vintagealfien. Her blogger jeg omkring alt det, jeg er passioneret omkring. Emner er især strik, vintagestil, DIY samt helse.
This entry was posted in DIY, Nyheder hos Alfien and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *